» 60 g vaj » 250 g friss vagy fagyasztott borsó » 250 g sonka, vékonyan szeletelve, felkockázva » 60 ml zsíros tejszín » 2 ev?kanál felaprózott petrezselyem » só és frissen ?rölt bors » 500 g masnitészta » 60 g parmezánsajt, lereszelve
Forrósítsuk fel a vajat közepes t?zön, adjuk hozzá a borsót, a sonkát és süssük 5-10 percig. Keverjünk hozzá 2 ev?kanál tejszínt és pároljuk, amíg bes?r?södik. sózzuk, borsozzuk.
F?zzük ki a tésztát sós vízben, sz?rjük le és tegyük a szószhoz. Tegyünk bele 2 ev?kanál tejszínt, a petrezselymet és a parmezánt. Keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítési id? 35-40 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom