Az új
hagymát felkarikázzuk, a
kínai kelt vastag csíkokra vágjuk. A bambuszrügyet lecsepegtetjük és gyufaszál vastagra vágjuk. A koktél
paradicsomokat félbevágjuk. A rákokat leöblítjük, és lecsepegtetjük. a
gyömbért megpucoljuk, és finomra vágjuk. Az olajat felhevítjük, és 2 perc alatt megsütjük a rákokat. Hozzáadjuk a
gyömbért és megpirítjuk. A zöldségeket a rákokhoz adjuk, és összekeverjük. 3 percig pároljuk. A húslevest összekeverjük a
szójaszósszal és a
burgonyaliszttel, hozzáadjuk a húshoz és összekeverjük, megmelegítjük. Sózzuk,
borsozzuk. A
rizstésztát szétszedjük, és forró olajban kisütjük. Lecsepegtetjük, és tálra szedjük. Te
tejére tesszük a zöldséges rákokat, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>