A hozzávalókat tedd dagasztógépbe és 15- 20 perc alatt dagassz bel?le kemény tésztát. Takard be, és keleszd két órán át, de kicsit tovább tart az sem baj. A megkelt tésztát gyúrd át, formálj bel?le veknit, és süt?papírral borított tepsibe tedd bele.Vízzel ecseteld meg a te
tejét, szúrj bele mély lyukakat hurkapálcával, és hagyd még egy órát pihenni. Majd melegítsd el? a süt?t, és 180°C- on 45- 50 perc alatt süsd meg. Ha kih?lt szép vékonyan szeletelheted. (kenyérsüt? gépben is megsütheted hosszú programon)
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>
Liliana
2010-07-21 02:57
ez biztos, hogy nem jó recept. a kenyér ragacsos lett, és rágós, a teteje is lapos maradt.
4 órát szórakozott vele a kenyérsüt?gép, miután kih?lt újra össze tudtam gyúrni. nem kellett volna olaj is bele?