A mazsolát langyos
vízbe áztatjuk. A
narancsot meghámozzuk, és a fehér, belső héját is leszedjük. A
narancslevet felfogjuk. A
narancs húsát késsel kivágjuk a hártyából, a levet felfogjuk. A cikória
saláta leveleit felcsíkozzuk, a
szójacsírát leöblítjük. A
sonkát kockára vágjuk. A tésztát kifőzzük, leszűrjük és hűlni hagyjuk. A
tojássárgáját 3 ek.
narancslével és a
mustárral összekeverjük. Kevergetés mellett hozzáadjuk a dióolajat. Az így kapott
majonézt összekeverjük a
joghurttal,
sóval,
borssal. A mazsolát kinyomkodjuk. A tésztát összekeverjük a gyümölccsel, a zöldséggel és a
sonkával, és leöntjük az öntettel. Mazsolával megszórjuk, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>