A zselaint elkeverjük a citromlével, majd felmelegítjük, hozzáadjuk a cukrot, és a citromhéjat, és beleöntjük a forró vizet. Amikor elolvadt a cukor, felengedjük a borral
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Vágjuk a húst falatnyi darabokra. Ízesítsük sóval és borssal. A paradicsomot negyedeljük fel.
Hámozzuk meg a burgonyát és a hagymát, é
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Vágjuk a cukkinit vékony karikára. Vágjuk kockára a paradicsomot. Szurkáljuk meg egy villával a paprikát. Fűszerezzük a zöldséget sóval,
Szeleteljük fel a cukkinit. Főzzük bő, sós vízben, kb. 8 percig, majd vegyük ki, csepegtessük le, és kézzel nyomkodjuk ki.
Turmixoljuk durvára a cukkinit. Öntsük a pürét
Keverjük össze egy edényben a tejet és a cukrot, és forraljuk fel. Vegyük le a tűzről.
Egy másik edényben forrósítsuk fel a vajat. Keverjük bele a darát, és pirítsuk ara
A húsokat megtisztítjuk, majd egyforma nagyságú, falatnyi darabokra szeljük fel őket. A zöldpaprikát karikákra, a zöldbabot 3-cm-es darabokra, a paradicsomot és a burgony
Tegyük a csirkét egy edénybe, és öntsünk rá annyi hideg vizet, hogy ellepje. Forraljuk fel, sózzuk meg, és főzzük 3 órát. Közben szedjük le a keletkező habot.
Amíg fő a
Keverjünk össze egy edényben 400 ml vizet, és 400 g cukrot. Forraljuk fel a cukros vizet, és főzzük 8 percig. Vegyük le a tűzről, és keverjük bele a citromlevet. Hagyjuk
Ugrás a lap tetejére >>