Törjük apróra a pucolt diót és a mandulát. Az almákat pucoljuk meg, és a húsukat vágjuk apró kockákra. Mindet tegyük egy serpeny?be, és pároljuk kicsit mézzel elkevert ví
Hámozzuk meg az uborkát, vágjuk félbe, és vágjuk ki a magját. Ezután reszeljük le. Tépkedjük le a kapor leveleit, és vágjuk apróra.
Tisztítsuk meg a fokhagymát, és dörz
Vágjuk a húst apró darabokra, f?szerezzük sóval, borssal, kurkumával. Forrósítsunk egy edénybe vajat, és pároljuk meg benne a hagymát.
Adjuk hozzá a húsdarabokat, és pi
A kacsát besózzuk, majd vajon megpirítjuk, és leöntjük a borral.
A tejfölt kikeverjük a levessel, felmelegítjük, ráöntjük a húsra, és megf?zzük.
A hagymát felaprítjuk
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom