Tegyük a lisztet egy tálba, nyomjunk bele mélyedést, morzsoljuk bele az éleszt?t, szórjuk bele a cukrot, és a két hozzávalót keverjük össze 150 ml vízzel. Szórjunk rá kev
Béleljünk ki süt?papírral egy tepsit, melegítsük el? a süt?t 50 fokra. Verjük a tojásfehérjét csipetnyi sóval kemény habbá. Lassan, óvatosan keverjük bele a porcukrot, va
A megtisztított húst vágjuk fel 2-3 cm-es kockákra. Tegyük a húskockákat egy edénybe, és adjuk hozzá a mézet, a sót és annyi vizet, amennyi teljesen elborítja. F?zzük az
A hozzávalókat egy edényben s?r? masszává/kásává f?zzük. Mikor kész, köretként kínálhatjuk bármilyen sült hús mellé. 40 perc alatt elkészíthet?.
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Szúrjuk meg párszor a padlizsánt, majd tegyük a süt?be, és süssük 1 órát. Miután megpuhult a padlizsán, hámozzuk meg, és vágjuk darabokr
A lisztb?l a vajjal rántást készítünk. Belekeverjük a paradicsompürét, és felengedjük a levessel. A forrástól számítva 20 percig f?zzük.
A tojássárgáját a tejjel és a t
Keverjünk a lisztb?l, tojásból, olajból, 2 ev?kanál vízb?l, kevés sóval sima tésztát. Hagyjuk letakarva 1 órát állni.
Tegyük a parajt 1-2 percre lobogó vízbe, vegyük ki
Melegítsük el? a süt?t 200 fokra. Mossuk le a halat, nyomkodjuk szárazra, f?szerezzük sóval, borssal. Tegyük t?zálló tálba, és csepegtessünk rá citromlevet.
Vékonyan sze
Ugrás a lap tetejére >>