Reszeljük le a kenyeret, és keverjük össze a darált mogyoróval. Tisztítsuk meg a fokhagymát, és adjuk a keverékhez.
Öntsük hozzá az olajat, és közben habver?vel keverjük
Távolítsuk el a padlizsán szárát, és vágjuk a padlizsánt kb. 1 cm vastag szeletekre. Sózzuk be, és 1/2 órát hagyjuk állni.
Közben vágjuk be a paradicsomot kereszt alakba
Tisztítsuk meg a répát, és f?zzük meg, kevés cukorral, sós vízben. Öntsük le a vizet, hagyjuk a répát lecsepegni.
Keverjünk a lisztb?l, sóból, és kb. 300 ml vízb?l, s?r?
Mossuk le a halat, nyomkodjuk szárazra, vágjuk nagyobb darabokra, sózzuk meg, és csepegtessük rá egy citrom levét.
Forgassuk lisztbe a halat. Forrósítsuk fel az olajat,
Tegyük a csirkét egy edénybe, és öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Forraljuk fel, sózzuk meg, és f?zzük kb. 3 órát. Közben szedjük le a keletkez? habot.
Melegítsük
A cukrot és a citromlevet egy lábosba tesszük, felöntjük 2 deci vízzel, és sziruposra f?zzük. Eközben a vajat egy deci sós vízben felforraljuk, majd ha kih?lt, hozzákever
Tegyük a sz?l?leveleket forrásban lév? vízbe, és f?zzük 5 percig. Vegyük ki, és terítsük egyenként a fonákjával felfelé, a munkalapra.
Keverjük össze egy edényben a hagy
Vágjuk a húst kockára. Szórjuk meg sóval, borssal. A paradicsomot vágjuk apró kockákra. Tisztítsuk meg a hagymát és vágjuk durvára.
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Szú
Ugrás a lap tetejére >>