Csontozd ki alaposan a csirkét, majd aprítsd falatnyi darabokra a húsát. Bő, 
sós 
vízben főzd ki a makarónit, csepegtesd le, majd keverd el egy csöppnyi olajjal.
Fonnyaszd meg kevés olajon a vörös
hagymát lereszelve. A meghámozott 
paradicsomot add hozzá, 
sóval, 
borssal, 
rozmaringgal, babérral és 
bazsalikommal erősen fűszerezd.
Addig rotyogtasd lassú tűzön míg szét nem fő a 
paradicsom.
Rétegezd a húst, a makarónit és a mártást egy ki
vajazott tűzálló tálba, közbe szórj a rétegekre egy kis reszelt 
sajtot. 
Morzsold a maradék 
vajat a te
tejére, 
sajttal bőven szórd meg és tedd addig forró sütőbe, míg aranysárgára olvad a 
sajt a te
tején. Tálald azon melegében, kínálj mellé külön reszelt 
sajtot, amiből ízlés szerint lehet venni még.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>