A húst és a 
sonkát felkockázzuk. A 
sárgarépát és a gyökeret meghámozzuk és felszeleteljük, a 
fokhagymát összezúzzuk, a 
hagymát, a 
paradicsompaprikát és a petrezselymet felaprítjuk, a 
paradicsomot meghámozzuk, és a 
paprikával együtt felszeleteljük.
A húst a 
sonkával, 
sárgarépával, gyökérrel és 1 
hagymával a 
vízben nagyon lassan megfőzzük, Ha kész, a húst kiszedjük, és rostraira szedjük. 
A másik 
hagymát, a 
fokhagymával együtt a 
vajon megpároljuk, hozzáadjuk a 
paprikát és a 
paradicsomot. Babérlevéllel, piros
paprikával és 
sóval ízesítjük. Amikor a 
paprika már puha, belekeverjük a levesbe, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, és még 5 percig főzzük. 
Petrezselyemmel megszórva tálaljuk. 
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>