A tojások sárgáját, a citromlevet, a zöldcitromhéjat, az anchot, és a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addi
A vöröshagymát felaprózzuk, majd a vajon megfuttatjuk, és hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Sót, pirospaprikát, köményt szórunk rá, majd hozzáadjuk az össz
A petrezselymet és gombát összevágjuk és a vaj felén, sóval borssal ízesítve 5 percig kevergetés közben pirítjuk. Ha a levét soknak találjuk, akkor leszűrj
A csontot és a zöldségeket, hagymát, babérlevelet, fokhagymát, borsot zsírban megpirítjuk. Ha végeztünk a pirítással 1 liter vizet adunk hozzá, kicsit megsó
Összevágjuk a tárkonylevelet, majd ráöntjük az ecetet, kevés vizet adunk hozzá, és a levét elforraljuk. Erre ráöntjük a barna mártást 15 percig összefőzz
A felkockázott hagymát 1,5 dkg tárkonyt, törött borsot, citromhéjat ízlés szerint, a babérleveleket, tárkonyecetet és a fehérbort elkezdjük főzni, amíg el
Egyszerű rántást készítünk vajból és lisztből folyamatos kevergetés mellett. A kész rántást felengedjük a felmelegített tejjel, hozzáadjuk a sót és a bo
A vajat felforraljuk, és amikor a víz elpárolgott belőle, belekeverjük a lisztet. Folytonos keverés mellett hozzáöntjük a felforrósított tejet, majd sózzuk, b
Ugrás a lap tetejére >>