A paradicsomokat leforrázzuk, így könnyebben eltávolíthatjuk a héjukat, majd apró kockákra daraboljuk. A hagymát, a gombát, fokhagymát is feldaraboljuk és eze
Sós, petrezselymes, köménymagos vízben főzzük meg a rákokat, majd az értékes rákhúst szabadítsuk meg az azt körülvevő páncéltól. Ezután készítsük el
Egyszerű rántást készítünk lisztből és 4 dkg vajból, majd felengedjük tejjel, és jól elkeverjük. Mi előtt hozzáadjuk a tejszínnel elkevert tojás sárgáj
Az újhagymát megmossuk és felkarikázzuk. A zellert és a sárgarépát meghámozzuk és apró kockára vágjuk. Az olajat felforrósítjuk és a zöldségeket 3 perci
Először zúzzuk össze a rákcsontokat, majd adjuk hozzá a vajat. Utána pirítsuk meg, tegyük hozzá a paprikát és engedjük fel kb. 5-6 dl vízzel. Ha már elégg
Felaprítjuk a hagymát és ecetes vízben elfőzzük a levét. Beleöntjük a barna mártást, eközben kockára vágjuk a savanyú uborkát, ezt a mártáshoz öntjük.
Egy diónyi felhevített vajon futtassuk meg 5 perc alatt az összevágott hagymát, majd öntsük hozzá az ecetet, valamint a bort és főzzük 10 percig. Ezután adjuk
Egyszerű rántást készítünk lisztből és 4 dkg vajból amit tejjel engedünk fel, sóval, és szerecsendióval fűszerezünk, majd 15 perc alatt összefőzzük. Hoz
Ugrás a lap tetejére >>