Egy lábosba tesszük a gyümölcsöket, a cukrot, a fahéjat, majd rálocsoljuk a likőrt és a citromlevet. Az egészet alaposan összeforgatjuk, majd fél órát álln
A húst felkockázzuk, majd forró vízbe tesszük, és puhára főzzük. Közben a feldarabolt zöldségeket hozzáadjuk az egész hagymával együtt, sózzuk, borsozzuk
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kiolvasztjuk, majd félretesszük. A zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd beletesszük a kockára felvágott hús
A hagymát finomra vágjuk, a paprikával,a kockára vágott burgonyával egy liter forrásban lévő sós vízbe tesszük. 10 percig főzzük. Forró olajon megpirítjuk
Az apróra vágott szalonnát kiolvasztjuk, hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, és üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a kockára vágott füstölt tarját, a cikkek
Gyümölcsöt szártalanítjuk, esetleg fel is aprítjuk, cukorral és mézzel ízesítjük és rövid ideig állni hagyjuk. Megcukrozott gyümölcs 2/3 részét pépesí
Gyümölcsöket szártalanítjuk és meglocsoljuk citromlével, megcukrozzuk és állni hagyjuk. Túrót tejjel simára keverjük és ebbe beletesszük a gyümölcs 2/3 r
A hagymát vágjuk apróra, és pirítsuk meg a zsírban. Szórjuk meg pirospaprikával, tegyük hozzá az apróra vágott húst, sózzuk meg, és öntsük fel egy kevés
Ugrás a lap tetejére >>