Felforraljuk a vizet majd beleteszünk 0.5kg lisztet és még a gerezd fokhagymát. Ezt jól elkeverjuk, majd a kiflit belemorzsoljuk, beleteszünk 4db hagymát, megfőzz
A hagyma fehér végét felaprítjuk, majd forró olajon megfuttatjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, felengedjük a sörrel és 2 dl hideg vízzel, majd felforraljuk, és
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet. Amikor ez is megpirult, felöntjük a levessel, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a felkockáz
A hagymát vágjuk apróra, és a zsírban fonnyasszuk meg, majd keverjük hozzá a fokhagymát, és szórjuk meg pirospaprikával. Öntsük fel 1,5 liter vízzel. Sózzu
A vajat forrósítsuk fel, és keverjünk bele 1 ek. lisztet. Pirítsuk halványra, szórjuk meg az apróra vágott petrezselyemmel, és öntsük fel 8 dl vízzel. Forral
A hagymát a zsiradékban üvegesre pirítjuk, pirospaprikát, sót, és fokhagymát teszünk bele, és felöntjük 1 l vízzel. A köménymagot, lecsót és a kockára a
A babot éjszakára beáztatjuk, majd másnap egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, sózzuk, beletesszük a babérlevet, és így kezdjük főzni. Eközben a felapr
Az avokádót megpucoljuk, kimagozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, ráfacsarjuk a citrom levét, hozzádolgozzuk a többi hozzávalót is és botmixerrel simára keverjük
Ugrás a lap tetejére >>