A hagymát felaprítjuk, forró vajon megfuttatjuk, majd rátesszük az apróra vágott sárgarépát és zellert. Pár percig sütjük, majd hozzáöntjük a húslevest, és alacsony fokoz
A csilit áztassuk be 15 percre forró vízbe, majd turmixoljuk le a vöröshagymával, a gyömbérrel, a citromf?vel, a kukui dióval, a garnélapasztával, a sáfránnyal és 2 ek. o
A szalonnát és a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, az ecetet, a káposztát, a mazsolát, a cukrot, a borókabogyót és f?szereket. Felöntjük az alaplév
Az aszalt szilvát éjszakára beáztatjuk. Másnap a felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, a cukorral karamellizáljuk, majd rászórjuk a lisztet és felöntjük 1,5 deci vízzel.
A hagymát vékonyan felkarikázzuk, b? olajon megfonnyasztjuk, hozzákeverjük a keményít?t, felöntjük a zöldséglével, majd sózzuk, borsozzuk.
30 perc alatt készre f?zzük,
A megtisztított hagymákat felkockázom 1x1 cm nagyságúra, amit kevés vajon, vagy olajon puhára dinsztelek. Hozzádom a cukrot és karamalizálom a hagymát. Felöntom a fehérbo
Bográcsban kisütjük a szalonnát és megszórjuk pirospaprikával. Belevágjuk karikára a hagymát, felöntjük elegend? vízzel és megsózzuk. Levétel el?tt belekavarunk 2 ek. ece
A felaprózott hagymát a vajon és az olajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük. Felöntjük a tejjel, tejföllel, majd negyed órát f?zzük. Eközb
Ugrás a lap tetejére >>