» 45 dkg orzó, a csomagolása szerint megfőzve » 45 dkg bébirukkola » 5 dl koktél- vagy szőlőparadicsom, félbevágva » 10 dkg fetasajt, szétmorzsolva » 4 evőkanál olívaolaj » 1 evőkanál friss citromlé » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, » ízlés szerint
A főtt, forró orzót a bébirukkolával, a paradicsommal és a fetával összekeverjük. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, és az orzós zöldségekre öntjük. Alaposan átkeverjük, és azonnal vagy hűtve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom