Az olajat forrósítsuk fel egy 23 cm átmérőjű serpenyőbe. Süssük 7-10 percig a kolbászokat időnként megforgatva. Ha kész, vegyük ki a serpenyőből és tegy
A hátszín széleit bevagdaljuk, majd néhány percig vajon sütjük. Sózzuk, borsozzuk, amíg sül a vajjal locsolgatjuk, majd a szaftjával meglocsolva ízlés szerin
Pucoljuk meg és aprítsuk fel a hagymát. Petrezselymet vágjuk apróra. Gyúrjuk össze a darált húst, a hagyma felét, a tabascot, a tojássárgáját, a zsemlemorzs
A húst sózzuk, borsozzuk, rákenjük a mustárt, majd másnapig hűtőbe tesszük. Utána hideg vízzel lemossuk, és leszárítjuk. Vékonyan felszeleteljük, és vék
A húsokat megmossuk, majd miután megszáradtak, bedörzsöljük őket a borssal. Olajban megpirítjuk mindkét oldalukat, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát és a
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben.
A paprikát megmossuk meg, a csilit magozzuk ki. A paprikát vágjuk csíkokra. A csilit aprítsuk finomra. A hagymát v
A húst bekenjük az olajjal, megszórjuk a borssal, majd grillrácson készre sütjük. Eközben a burgonyát, a tököt és a hagymát főzni kezdjük, forrás után 3
Az oldalast megmossuk, besózzuk, majd tepsibe tesszük. Kevés vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát. Forró sütőben megsütjük. Közben
Ugrás a lap tetejére >>