Vágjuk vékony csíkokra a húst, fűszerezzük sóval, valamint borssal és olajon süssük aranysárgára.
Néhány perc alatt pároljuk meg a szójacsírákat, csöp
A húst megtisztítjuk, besózzuk, bekenjük zsírral, majd tepsibe tesszük, kb. fél liter vízzel felengedjük, és letakarva megsütjük. Gyakran locsoljuk meg a lev
A májat megtisztítjuk, pár órára a tejbe áztatjuk, majd megsütjük a zsírban. Ha már egy kevés színe lett, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az egész borsot,
A húst mossuk meg. A fokhagymagerezdeket pucoljuk meg, és törjünk össze belőle kettőt. Dörzsöljük be vele a húst, majd ízesítsük sóval, borssal.
Csiliket
A sonkát egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd főzni kezdjük. Forrás után még kb. 10 percig főzzük, majd leszűrjük, és friss vízzel, a hagymával,
A darált húst, fűszereket, fokhagymát, fokhagyma levét összekeverjük, bélbe töltjük, és zsírral bélelt tepsibe megsütjük.
A lapockát és a dagadót megdaráljuk, összegyúrjuk a többi hozzávalóval, és jól kimosott sertésbélbe töltjük. Tepsiben közepes hőfokon megsütjük.
Tör
A marhalábszárat főzzük egy órát a vízben. Tegyük hozzá a szegfűszeget, sót, borsot, a leveskockát, a sárgarépát, és 1 vöröshagymát.
3 vöröshagymá
Ugrás a lap tetejére >>