A szilvát beáztatjuk, kimagozzuk, a felaprózott hagymát és sonkát megpirítjuk. Hozzáadjuk a citromlevet, majd forrás után a szilvát, a babérlevet és sót is.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajon mindkét felét megpirítjuk, és egy tepsibe rakjuk. Eközben a brokkolit rózsáira szedjük, sós vízbe
A húst felcsíkozzuk, vajon megpirítjuk, megsózzuk, majd félretesszük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a felszeletelt hagymát, majd hozzáadjuk a gombát és a
A felszeletelt hagymát vajon megpároljuk, majd hozzákeverjük a paradicsomlevet, és 20 perccel később a gombát is. Sózzuk, borsozzuk, a chilivel ízesítjük. Ek
A fokhagymát pucoljuk meg, és vágjuk félbe. A húst több helyen szurkáljuk meg, és tegyük a résekbe a fokhagymát. keverjük össze a balzsamecetet, az olajat é
A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a konyak felét és adagonként a tejszínt. A húst sózzuk, borsozzuk, a maradék vajjal megkenjük, majd megsz
A szűzpecsenyét 2 cm-es szeletekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, és egy kevés mustárt kenünk rá. A szalonnát felkockázzuk.
Felváltva grillnyársra hú
Ugrás a lap tetejére >>