A sonkát éjszakára beáztatjuk, majd másnap friss vízben főzni kezdjük. Amint megfőtt, bőrét levágjuk, és a zsírrétegbe szegfűszeget szurkálunk. Így süt
A burgonyát összedolgozzuk a liszttel, sóval és tojással, majd ujjnyi vastagra nyújtjuk. A húst elkeverjük annyi tejföllel, hogy kenhető legyen. Ezután a burgo
A salsa hozzávalóit keverjük össze, és hagyjuk 1-2 órát állni. Érlelés után fűszerezzük. Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Keverjük simára a m
Vizet forralok, addig a félbe vágott káposztából kivágjuk a torzsáját, lefejtünk néhány jókora levelet. A forró vízbe beleszórunk 1 teáskanálnyi sót és
A sertésszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük őket. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a paradicsompürét, majd hozzáadjuk
Az oldalast felszeleteljük, majd lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a felkockázott szalonnát és a felaprózott hagymát.
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd erre tesszük a felszeletelt marhahúst, a felaprózott hagymát. Így megpirítjuk, közben fűszerezzük, hozzáad
Először is a húst áztassuk egy napig vízben, majd csöpögtessük le és egy agyagedényben öntsük fel a 4 liter vízzel. Ha felfőtt fölözzük le a habját és
Ugrás a lap tetejére >>