A sertésszeleteket kiklopfoljuk, majd mindegyiknek az egyik felére tesszük a megtisztított almakarikákat. Erre fahéjat szórunk, majd összezárjuk és megtűzzük
Az összes húst a májjal együtt bepácoljuk, fűszerezzük, és így egy órát pihentetjük. Eközben a tojásokat felverjük, lepényt csinálunk belőle, és hozzá
A felkockázott krumplit fokhagymás tejben megfőzzük, eközben a húst bedörzsöljük a fűszerekkel, és szalonnába göngyöljük. Az összeset megpirítjuk, majd k
A májat szeleteljük fel. A szalonnát vágjuk szeletekre, és vágjuk be bőréig. Zsírban süssük át, majd tartsuk melegen. A májat mártsuk lisztbe, és ebben a z
A hagymát és a szalonnát a hússal együtt daráljuk le, majd keverjük össze a tojással, a reszelt sajttal és a fűszerekkel. Adjunk hozzá vízben áztatott zseml
A karajt középen kifúrjuk, majd a kifúrt húst a tarjával együtt ledaráljuk, és sózzuk, borsozzuk. Ezt visszatöltjük a karajba, majd az egészet egy tepsibe t
A húst és a szalonnát ledaráljuk, majd összekeverjük, és beledolgozzuk a fűszereket. Ezután 5-6 órát hűvös helyen állni hagyjuk, majd a bélbe töltjük, é
A főtt hőst szeleteljük fel, mindkét oldalukat kenjük meg szardellapasztával, és pirítsuk meg a zsírban a hagymával együtt. Szórjuk meg liszttel, öntsük fel
Ugrás a lap tetejére >>