A húsokat ledaráljuk, majd az összes fűszert hozzákeverjük. Ezután egy napig állni hagyjuk, majd bélbe töltjük őket úgy, hogy párba legyenek. Füstöltjük, majd hűvös helye
A húst felkockázzuk, rászórjuk a sót, borsot, a paprikákat és az összepréselt fokhagymát, majd az egészet ledaráljuk. Ezután bélbe töltjük, majd füstöljük és hűvös helyen
A ledarált húshoz keverjük a felaprított hagymát, az összepréselt fokhagymát és az összes fűszert. Ezután alufóliára tesszük, mellé teszünk egy szál kolbászt. Így az egés
A padlizsánt megmossuk, szárát levágjuk, hámozatlanul 1/2 cm vastagon felkarikázzuk, fél órára besózzuk, hogy kesernyés levét kidobja. A húst leöblítjük, apró kockákra vá
A húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük.
Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. A szilvákat kettévágjuk, és kimagozzuk. A gyümölcsöket
A hússzeleteket megmossuk, megtöröljük, majd kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd olajat forrósítunk, és megsütjük benne a húst.
Az almát meghámozzuk, csumáját
A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a mustárral, majd vajon elősütjük. Ezután körberakjuk a felkarikázott hagymával, és sütőbe tesszük. Miután kissé megpirult, felöntj
Az olajat felforrósítjuk, és a lapockát átsütjük. Felszeleteljük a hagymát és a lapockához adjuk. Hozzáöntjük a húslevest, majd 20 percig főzzük. A póréhagymát felszelete
Ugrás a lap tetejére >>