A
gombát fél órára forró
vízbe áztatjuk, az új
hagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Leöntjük a vizet a
gombáról egy külön tálba, majd felaprítjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk,
sóval,
borssal fűszerezzük. Forró
vajban megfuttatjuk a
gombát, a
hagymát és az apróra vágott lestyánt, ezzel megkenjük a húsokat, amiket felgöngyölünk és fogpiszkálóval fixáljuk.
220 fokra előmelegítjük (légkeverés sütőnél 200 fokra) a sütőt. A tekercseket ki
vajazott, tűzálló tálba tesszük. Összekeverjük a
gomba vizét, a
tejszínt és a bort és ráöntjük a tekercsekre. 15 percig sütjük. Hozzáillő köret: tészta
Elkészítési idő: kb. 30 perc (+áztatás, párolás és főzés)
kb. 357 kcal/1499 kJ/adag
29 g fehérje, 20 g
zsír, 3 g szénhidrát
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>