Készítsük el? a faszenet a grillsüt?ben. A ribizlit mossuk meg, és metsszük le. A feny?magot pirítsuk meg zsiradék nélkül. A petrezselymet vágjuk apróra. A
hagymát vágjuk félbe, és karikázzuk fel. 90 ml
olívaolajat öntsünk egy serpeny?be, és pirítsuk meg benne a
hagymát. Sózzuk,
borsozzuk, és öntsük fel
ecettel. Adjuk hozzá a ribiszkét, és futtassuk meg. A szardíniákat forgassuk meg 10 ml olajban, és zárt süt?ben grillezzük 8 percig. Sütés közben egyszer fordítsuk meg. A megsült halakat locsoljuk meg kevés
fehérborecettel, és tálaljuk mellé a ribiszkés keveréket. Petrezselyemmel és feny?maggal tálaljuk.
Elkészítési id?: 18 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>