A báránycombot néhány helyen bevagdossuk, fokhagymával megtűzdeljük, majd megolvasztott vajjal meglocsoljuk, és megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd sütőbe tesszük, és sa
A felkockázott krumplit fokhagymás tejben megfőzzük, eközben a húst bedörzsöljük a fűszerekkel, és szalonnába göngyöljük. Az összeset megpirítjuk, majd készre sütjük, és
Fogunk egy lábost, beletesszük a bárány fejét, nyakát és tüdejét, majd felöntjük sós vízzel, és főzni kezdjük. Közben sózzuk, borsozzuk, majd egy idő után beletesszük a f
Egy tálban összekeverjük a felkockázott hagymát, zellert, répát, a bort, a borsot, a vanília- és fahéjrudat, majd ebbe pácoljuk a húst kb. 5 órára. Eközben a halenyvet be
A bárányt vágjuk kockára, és 1 liter sós vízben főzzük puhára a hagymával. A vajból és a lisztből készítsünk rántást, engedjük fel egy kevés vízzel, öntsük a húsra, és pá
A kenyérbelet tegyük a húslevesbe néhány percre, majd nyomkodjuk ki belőle a levet.
Egy kis vajon futtassuk meg az összevágott hagymát, tegyük egy tálba és dolgozzuk öss
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és megsózzuk. A tejbe beáztatjuk a zsemlét, és kicsavarjuk, a szilvát pedig beletesszük a mustba. Az egyik hagymát felaprítjuk, és va
A lapockát tisztítsuk meg, csontozzuk ki és fűszerezzük sóval, valamint borssal.
Az összevágott vöröshagymát dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával, a felszeletelt csiper
Ugrás a lap tetejére >>