A felszeletelt húst sózzuk, borsozzuk, a tárkonnyal ízesítjük, majd meglocsoljuk a borral és az olívaolajjal. Citromkarikákat teszünk rá, és így pácoljuk eg
Pác:
Keverjünk össze 1 ek. szezámmagot, a kakukkfüvet, az oregánót, a sumacot és a sót. Daráljuk finomra. Tegyük bele a maradék szezámmagot, az olajat, és
A húst tűzdeljük meg a fokhagymával, locsoljuk meg olívaolajjal, és szórjuk meg őrölt gyömbérrel, kurkumával, egy kevés sóval és borssal. Serpenyőben süs
A bárányt vagdossuk be cikcakkosan. Keverjük össze a vajat, az olajat és a fűszerkeveréket, majd kenjük be vele a bárányt. Fedjük le, és tegyük 4 órára a h
Keverjük össze a joghurtot, a citromlevet, a fokhagymát, a garam masalát, a gyömbért, a sót és a borsot. Tegyük bele a bordákat, forgassuk össze, és tegyük 4
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Jó alaposan szórjuk meg a húst sóval- borssal és rakjuk egy tepsire. Alaposan dolgozzuk öss
Keverjük össze az olajat, a fehérborecetet és a mentát, majd forgassuk bele a bordákat, és sózzuk, borsozzuk. Melegítsük fel a grillserpenyőt. Süssük meg a b
Öntsük le a tésztát forró vízzel és áztassuk 5 percig. hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele az olajat. Süssük benne a bárányt 3 percig, ma
Ugrás a lap tetejére >>