Áztassunk 10 percig 8 fanyársat hideg vízbe. Keverjük össze egy tálban a hagymát, a fűszerkrémet és a húst, sózzuk és borsozzuk. Vizes kézzel formázzunk be
A babot pároljuk 2 percig sós vízben, majd szedjük le a héját.
A paradicsomot mártsuk hirtelen forró vízbe, hogy könnyen le tudjuk szedni a héját. Magozzuk k
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Néhány perc után meghintjük a curryvel és borssal elkevert liszttel, felöntjük
Keverjük össze az olajat, a citromlevet, a kaprot, a mentát és a fokhagymát. Tegyük bele a bordákat, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk össze. Fedjük le, és tegy
Keverjük össze a citrom levét, a juharszirupot és a levest. Adjuk hozzá a vadkakukkfüvet, a rozmaringot. A keverékkel kenjük be a bordát, tegyük római tálba,
Vágjuk kis kockára a hagymát. Aprítsuk fel a mente és petrezselyem leveleket. Dolgozzuk össze a darált bárányhúst a felaprított hagymával és a fűszernövén
A felkockázott húst sózzuk, borsozzuk, az oregánóval fűszerezzük, majd egy órát állni hagyjuk. Eközben az élesztőt feloldjuk a tejben, hozzáadunk 2 ek. lisz
Az olajat, a köményt és a koriandert keverjük össze, sózzuk és borsozzuk. Miután bedörzsöltük a fűszeres olajjal a hússzeleteket, fóliával lefedve tegyük
Ugrás a lap tetejére >>