Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a koriandert, a köményt, a citromhéjat, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, a sót és a borsot. Ebből a
A báránycombot éles késsel megszurkáljuk, majd ezekbe a nyílásokba dugjuk a felszeletelt fokhagymákat. Sózzuk, borsozzuk, a citromlével meglocsoljuk, majd egy jénaiba tes
Eltávolítjuk a hártyát a velőről, majd annyi hideg vizet öntünk hozzá, amennyi ellepi. Ráöntjük a citromlevet, sóval, borssal ízesítjük, majd fedő alatt, alacsony hőmérsé
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Néhány perc múlva vizet öntünk hozzá, sózzuk, a fűszerekkel ízesítjük, majd párolni kezdjük
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a harissát, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a mentát, a sót és a borsot. Ebből a keverékből készítsünk 8 kis hengert, amit bök
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a koriandert, a köményt, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, a sót és a borsot. Ebből a keverékből kés
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és egy kis olajon 10 percig süssük.
A paradicsomot mártsuk hirtelen forró vízbe, szedjük le a h
Lapos porcelántálba rakjuk a húst. A balzsamecettel locsoljuk meg és utána a cukrot szórjuk rá. Sózzuk- borsozzuk és alaposan forgassuk meg a hússzeleteket a lében. 20 pe
Ugrás a lap tetejére >>