Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a koriandert, a köményt, a citromhéjat, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, a sót és a bor
A báránycombot éles késsel megszurkáljuk, majd ezekbe a nyílásokba dugjuk a felszeletelt fokhagymákat. Sózzuk, borsozzuk, a citromlével meglocsoljuk, majd egy j
Eltávolítjuk a hártyát a velőről, majd annyi hideg vizet öntünk hozzá, amennyi ellepi. Ráöntjük a citromlevet, sóval, borssal ízesítjük, majd fedő alatt,
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Néhány perc múlva vizet öntünk hozzá, sózzuk, a fűszerekkel ízesítjük, maj
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a harissát, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a mentát, a sót és a borsot. Ebből a keverékből készítsünk 8 kis h
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a koriandert, a köményt, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, a sót és a borsot. Ebből a ke
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel, fűszerezzük sóval, valamint borssal és egy kis olajon 10 percig süssük.
A paradicsomot mártsuk hirtelen forró vízbe, sz
Lapos porcelántálba rakjuk a húst. A balzsamecettel locsoljuk meg és utána a cukrot szórjuk rá. Sózzuk- borsozzuk és alaposan forgassuk meg a hússzeleteket a l
Ugrás a lap tetejére >>