A húst, zöldséges, sós vízben megfőzzük, majd felaprítjuk. A hagymát vajban megpirítjuk, hozzárakjuk a mártás felét, húst, tojás sárgáját, sót, borsot
Vajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felaprított vadhúst, pár percig együtt pirítjuk, majd ráöntjük a madeira felét, és konyakkal, sóval, borssal fűsz
A hagymát felaprítjuk, majd a velővel készre pirítjuk.
A besamelhez a vajat megolvasztjuk, habosra keverjük, és hozzáadjuk a lisztet és a tejet. Összekeverjü
A hagymát felaprítjuk, és a velővel készre pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük.
A besamelhez a vajat megolvasztjuk, és habosra keverjük, majd hozzáadjuk a li
A kenyérszeletek mindkét felét megvajazzuk, majd mindegyikre egy fél vesét teszünk. Egy tálban összekeverjük a mustárt, a tejfölt, a tojássárgáját, a vajat
Zellert finomra reszeljük, sóval, kevés citromlével megfűszerezzük, összekeverjük a Rama margarinnal és a kenyérre kenjük. Metélőhagymát szórunk rá.
Mindent tegyünk a turmixba a zellerzöld kivételével, és készítsünk krémet belöle. Ezt kenhetjük egyből a kenyérre, amire még rászórhatjuk a zellerzöldet.
Daraboljuk fel, majd sóval és borssal pácoljuk be a csirke- és sertéshúst.
Az összevágott hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük a zúzott fo
Ugrás a lap tetejére >>