A húst és a nyelvet fokhagymás vízben megfőzzük. A májat felszeleteljük. A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, és rátesszük a májat. Puhára pároljuk, majd
A felszeletelt húsokat és szalonnát pácoljuk be a sóval, a borssal, a szerecsendióval, a kakukkfűvel, a babérral, a borókabogyóval, a borssal, valamint a ribizl
Keverjük össze a hozzávalókat és már fogyaszthatjuk is.
Készítsük el a tésztát. Miután felolvasztottuk, a vajastésztát nyújtsuk ki kb. 4 mm vastagra, és kör alakú szaggatóval készítsünk formákat. Helyezzük s
A húsokat és a gombát felaprítjuk, és vajban megpirítjuk, bors, só hozzáadásával. Ha megpirultak, rájuk öntjük a madeirát, elkeverjük, és a pástétomba
Vajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a felaprított gombát, és petrezselyemmel, borssal, sóval fűszerezzük. Végül a felvert tojás is a töltelékbe kerül,
Kockázzuk fel a sonkát, keverjük bele a bechamelbe, adjuk hozzá a tojás sárgáját, és forraljuk fel a masszát. A masszát a két pástétom-lap közé tesszük
Zsírban elkezdjük pirítani a hagymakarikákat, majd a felaprított libamájat is. Lisztet, fűszereket, konyakot, 1 dl madeirát öntünk hozzá, pár percig még pir
Ugrás a lap tetejére >>