Elkészítés: a tojásokat keményre főzzük, hideg vízzel öblítjük, megpucoljuk és hűlni hagyjuk. A vöröshagymát apróra kockázzuk. A tonhalat a kapribogyóval és a hagymával pürésítjük, hozzáadjuk a majonézt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A salátaleveleket falatnyi darabokra tépjük. A paradicsompaprikákat feldaraboljuk. A kenyér szeletek héját levágjuk, félbevágjuk és megkenjük a tonhalkrémmel. Felére tojást, salátát, paradicsompaprikát teszünk majd összeillesztjük egy másik fél szelet kenyérrel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom