A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
Sárgaarépapüré:
Kockázzunk fel 600 g sütőtököt és 200 g
burgonyát, és bő
vízben főzzük puhára. Szűrjük le, és törjük össze. 6 ek.
tejföllel és egy csöpp reszelt
szerecsendióval ízesítsük.
A
lisztet keverjük össze az élesztővel és a
sóval. A
tojást a
tejjel elkeverjük, és adjuk hozzá a
sárgarépapürét és a
sajtot. Tegyük bele a
lisztes keverékbe, és dolozzuk össze. 6 muffinformát
vajazzun ki, és töltsük bele a masszát. Süssük 25 percig, majd hagyjuk kihűlni.
Előkészület: 15 perc, sütési idő: 25 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>