Elkészítési id?: kb 20 perc
Energiatartalom: 258 kcal/1082 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következ?képpen tehetjük. 2-5 dl hab
tejszínt alaposan ki keverjünk ki egy ev?kanál íróval. Hagyjuk állni akár egy egész napot is lefedve. H?t?be nem kell tenni, de óvjuk a közvetlen melegt?l. Majd megint keverjük össze alaposan és h?t?ben tárolva több mint 1 hétig felhasználható.
Elkészítés:
Az
ecetes
uborkát kockázzuk fel. A szár
zellereket mossuk meg majd kockázzuk fel. A
paprikát is hasonlóan a
zellerhez, mosás és magozás után kockázzuk fel. A
pisztrángokról távolítsuk el a b?rt, és a filét a vágjuk kicsi kockákra. Az
uborka-, szár
zeller-,
paprika- és
pisztrángkockákat keverjük össze, és közben adjuk hozzá a korábban elkészített créme fraiche-t. Majd ez mind jó alaposan keverjük össze. A keveréket f?szerezzük ízlés szerint
sóval és
borssal. A rozskenyérb?l vágott korongokat kenjük meg
vajjal, és mindegyik korongra rakjunk a
pisztrángos keverékb?l. A
kaporral mosás után díszíthetjük a korongokat. Majd tálaljuk.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>