» 4 friss, konyhakész pisztráng » 1,5 dl ecet » só » néhány szem fekete bors
El?ször is a halról eltávolítjuk a pikkelyét, de a b?rét éppen kell hagyni. Ezután alaposan átmossuk, egy tepsibe fektetjük ?ket. Páclevet készítünk 1 dl ecetb?l és sok vízb?l, amennyi majd elborítja a pisztrángot. Így hagyjuk egy órán át.
Vizet f?zünk a fél dl ecettel, amit sózunk és borsozunk. Takarékon ebben 6-8 perc alatt készre pároljuk a halat. Lecsöpögtetjük és felhevített vajjal lelocsolhatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom