» 10 dkg felaprított újhagyma » 10 dkg savanyú fekete bors » 2 evőkanál reszelt, friss gyömbér » 0,5 dl olívaolaj » 2 közepes vöröshagyma, felaprítva » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » 1(10 dkg) konzerv szeletelt pimentos vagy » cseresznyepaprika » 20 dkg darabolt friss vagy konzervparadicsom, » lecsöpögtetve » 1 kiskanál pirospaprika » 5 dkg petrezselyem, finomra aprítva » 4 kis egész szivárványpisztráng, megtisztítva, » fej és farok nélkül » 1 dl rizsbor
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Az olívaolajat, a hagymát, a fokhagymát, a pimentost, a paradicsomot, a pirospaprikát, a petrezselymet, az újhagymát, a savanyú fekete borsot, a gyömbért összekeverjük. A halat a keverékkel megtöltjük, és egy olajjal kikent tepsibe fektetjük. A rizsbort aláöntjük, alufóliával letakarjuk, és a sütőben 30-35 percig sütjük. Villával ellenőrizzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom