2 dl
sós vizet kezdünk el főzni. Beletesszük a
rizst és miután elpárolgott a leve lefedve állni hagyjuk.
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Hozzádolgozzuk az üvegesre párolt
hagymát és
fokhagymát, a
rizst és a
tojást.
sóval,
borssal, piros
paprikával és
majoránnával ízesítjük. Ezt a tölteléket a
káposztalevelekbe kanalazzuk, amit egyenként összegöngyölünk.
A
hagymát és a
fokhagymát a
szalonnán megfonnyasztjuk, majd piros
paprikával megszórjuk és beledolgozzuk a
káposztát.
sóval,
majoránnával és
paprikakrémmel ízesítjük. Beletesszük a töltött
káposztát, felengedjük
vízzel és kissé letakarva puhára főzzük.
1,5 dl vizet összedolgozunk
liszttel, amit a töltelék nélküli lébe keverünk, aztán a töltelékeket visszahelyezve így főzzük tovább.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>