Borsót el?z? este hideg vízbe áztatjuk, másnap sós vízben puhára f?zzük. Rántást készítünk, megpároljuk benne a reszelt hagymát és fokhagymát, borsót berántjuk, összeforr
A készítés napja el?tt a babot beáztatjuk, a húst megf?zzük, majd saját levében hagyjuk kih?lni. Másnap a f?z?lé zsírját leszedjük, majd a f?z?lé egy részéhez adjuk a bab
A káposztát felcsíkozzuk, majd sós vízben készre f?zzük. Eközben a felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Borsozzuk, majd kevés vizet öntün
Rántást készítünk, megpároljuk rajta a finomra vágott hagymát, megpirítjuk a vágott kaprot, meghintjük paprikával, rádobjuk a tököt, összekeverjük, felöntjük vízzel, sózz
A zöldbabot feldaraboljuk, sós vízben megf?zzük. A hagymákat megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a f?szereket, belekeverjük a lisztet, berántjuk vele a zöldbabot, végül hoz
Gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. Összevágott hagymát a vajon megfonnyasztjuk, rádobjuk a gombát, f?szerezzük, megpirítjuk, és felöntjük annyi húslevessel, hogy ell
A zöldborsót a vajon megpároljuk, majd sózzuk, az összepréselt fokhagymával ízesítjük. Ezután hozzáöntjük a tejszínt, beleszórjuk a lisztet, és még egyszer felforraljuk.
A zsemléket néhány percig vízbe tesszük, majd kipréseljük.
A vajon megfuttatjuk a lisztet, majd felengedjük s tökkel és néhány percig pároljuk. Ezután hozzádolgozzunk íz
Ugrás a lap tetejére >>