A vajból és a lisztb?l rántást készítünk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a felaprózott hagymát és kaprot. Eközben a tököt fél liter vízben párolni kezdjük, majd amikor
A tököt tisztítsuk meg, gyaluljuk le, és sózzuk meg. Kis ecettel locsoljuk meg, és hagyjuk állni. Készítsünk rántást, keverjük bele az apróra vágott hagymát, és a kaprot.
Felaprítottam a hagymát és a kaprot gondosan, hogy nagyobb darabok ne maradjanak.
A gyalult tököt megmostam, és kifacsartam bel?le a nedvességet.
A kapor 2/3ad részé
Karalábét meghámozzuk, felkockázzuk. 1 liter vizet felforralunk tejjel, beledobjuk a karalábét és puhára f?zzük. Csak a végén sózzuk. Rántást készítünk, a karalábéhoz adj
A zöldséget meghámozzuk, felaprítjuk, és sós vízben megf?zzük. Rántást készítünk lisztb?l, zsírból, tejb?l, és berántjuk vele a f?zeléket.
A karalábét pucoljuk meg, és vágjuk is kockákra. Sós vízben f?zzük meg. Készítsünk világos rántást, keverjük bele a petrezselyemzöldet, engedjük fel egy kevés vízzel, tej
A karalábét pucoljuk meg, és vágjuk is kockákra. Sós vízben f?zzük meg. Készítsünk világos rántást, keverjük bele a petrezselyemzöldet, engedjük fel egy kevés vízzel, tej
A karfiolt szétszedjük, és sós vízben megf?zzük. A lisztet, petrezselymet megpirítjuk a zsírban, berántjuk vele a karfiolt, hozzákeverjük a tejfölt, tejet, és jól összef?
Ugrás a lap tetejére >>