Lepirítjuk a szalonnát és a hagymát együtt majd belerakjuk a karikára vágott kolbászt és a beáztatott babot. Felöntjük vízzel, hogy jól ellepje majd a maradék f?szert hoz
Pároljuk meg a hagymát kb. 1/2 liter vizen a f?szerekkel, majd adjuk hozzá a borsót, és a sárgarépát, és az egészet pároljuk puhára, szükség szerint felöntve még vízzel.
A brokkolit szétszedjük, és sós vízben megf?zzük. A lisztet, petrezselymet megpirítjuk a zsírban, berántjuk vele a brokkolit, hozzákeverjük a tejfölt, tejet, és jól össze
A borsót sós vízben megf?zzük, majd berántjuk a lisztb?l, zsírból készült rántással, végül megcukrozzuk.
A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd másnap a leveszöldséggel együtt kb. fél óra alatt puhára f?zzük. Eközben a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, ezen megpirítj
a zöldségeket tisztítsuk meg, és vágjuk apróra. Engedjük fel vízzel, sózzuk meg, majd tegyük fel f?ni. A zsírból és a lisztb?l készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra v
A felszeletelt hagymát egy lábosba tesszük, megszórjuk a liszttel és a f?szerekkel, felöntjük a borral és a levessel, majd 45 percet f?zzük lefedve. Végül belekeverjük a
A káposztát apróra felvagdaljuk, majd az olajban megpároljuk. Közben hozzáadjuk a felaprózott hagymát, majd az elfelezett krumplikat is. Sóval, borssal ízesítjük, majd ho
Ugrás a lap tetejére >>