A sárgarépát tisztítsuk meg, és vágjuk kockára, az apróra vágott petrezselyemmel a zsírban pároljuk puhára. Pirítjuk zsírjára, hintsük meg liszttel, keverjük el, és öntsü
Répát megtisztítjuk és karikára vágjuk. Felforrósítunk vajat, rádobjuk a répát, sózzuk, és puhára pároljuk. Zsírjára pirítjuk. Megszórjuk liszttel, lekeverjük. Külön lába
Zöldbabot 2-3 cm-es darabokra vágjuk, egészben hagyott hagymával és a fokhagymával együtt annyi vízben, hogy ellepje, f?ni tesszük, és megsózzuk. Ha puha, kivesszük a hag
A sóskát mossuk meg, és vágjuk apróra. A sóskát a zsírban a hagymával együtt pároljuk puhára, majd süssük zsírjára. Szórjuk meg lisztel, keverjük el, majd öntsük fel vízz
Sóskát szárától megtisztítjuk, és apróra vágjuk. Burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben puhára f?zzük. Zsírból és lisztb?l rántást készítünk, lehúzzuk a t?zr?
Spenótot megtisztítjuk, és megmossuk. Fazékban enyhén sós, szódabikarbónával ízesített vizet forralunk, beledobjuk a spenótot és pár percig f?zzük. Ha kész, kinyomkodjuk,
Els? lépésként a babot megtisztítjuk és egy estére beáztatjuk. Másnap hideg vízben feltesszük a t?zre f?ni. A zsiradékhoz hozzáadjuk a lisztet és zsemleszín? rántást csin
Babot el?z? este beáztatjuk, másnap sós vízben feltesszük f?ni. Beledobjuk a babérlevelet, fokhagymát és puhára f?zzük. Rántást készítünk, megpároljuk a reszelt hagymát,
Ugrás a lap tetejére >>