A zöldbabot megtisztítjuk, majd sós vízben f?zni kezdjük. Eközben a vajat megmelegítjük, hozzákeverjük a lisztet, majd a meleg tejet, és így addig f?zzük, amíg bes?r?södi
Hámozzuk meg a krumplit, kockázzuk fel és kissé pároljuk meg sós vízben, majd lesz?rjük.
Egy kis olajon megfuttatjuk a lisztet, majd hozzádolgozzuk a burgonyát, a zöldba
A zöldbabot vágjuk kis darabokra, és f?zzük meg forrásban lév? sós vízben. Készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, petrezselymet, paprikát, fokhagymát,
Zöldborsó pároljuk kezdjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, kockacukrot, kevés sót, majd puhára pároljuk. Lehúzzuk a t?zr?l, megszórjuk liszttel, elkeverjük, felöntjük a te
A felmelegített olajba szórjuk az összemorzsolt leveskockát, a felaprózott hagymát, a reszelt almát és répát, majd így néhány percig pároljuk. Eközben egy tálban összekev
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk. Másnap az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott répát, hagymákat, zellert. Néhány perc párolás ut
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom