A hús és hagymát kockákra vagdaljuk. A hagymát közepes lángon pároljuk, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával és babérlevéllel fűszerezzük. Ezután beleteszem a húst, ha kell
Előkészítési idő: 25 perc
Teljes elkészítési idő: 45 perc
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. (gázsütőnél 4-es fokozat)Egy 1,5 literes négyszögletes tűzálló edényt fújjunk
Előkészítési idő: 20 perc
Teljes elkészítési idő: 15 perc
Egy teflonbevonatú vokot vékonyan fújjunk be étolajspray-al, majd öntsük bele a tojásfehérjét. Alacsony hőfoko
A vöröshagymát felszeleteljük, majd egy kevés olajon megfuttatjuk. A hagymához hozzáadjuk a húst. A húst sóval, borssal és paprikával fűszerezünk miközben lassú tűzön ara
A csirkemelleket csíkokra vágom, besózóm majd beleteszem a 2dl kefírbe vagy joghurtba.
Egy pár órát hagyom állni (a kefirt rajta hagyom) és bepanirozom.
A tepsi aljára
Előkészítési idő: 40 perc
Teljes elkészítési idő: 45-50 perc
Kockázzuk fel a halfiléket. A szakáll eltávolítása után sikáljuk meg a kagylókat. Azokat a kagylókat, melye
Fogunk egy keverőtálat, beletesszük a lisztet, a tojást, a vajat, a sót és a tejfölt, majd az egészet alaposan összedolgozzuk, és cipó formát csinálunk belőle, majd a hűt
Előkészítési idő:10 perc
Teljes elkészítési idő:5 perc
1 A tofuszivacsocskákat vágjuk fel három szeletre, majd a harmadokat két vagy három részre.
2 A vokot nagyon for
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom