A hús és hagymát kockákra vagdaljuk. A hagymát közepes lángon pároljuk, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával és babérlevéllel f?szerezzük. Ezután beleteszem a húst, ha kell
El?készítési id?: 20 perc
Teljes elkészítési id?: 15 perc
Egy teflonbevonatú vokot vékonyan fújjunk be étolajspray-al, majd öntsük bele a tojásfehérjét. Alacsony h?foko
A vöröshagymát felszeleteljük, majd egy kevés olajon megfuttatjuk. A hagymához hozzáadjuk a húst. A húst sóval, borssal és paprikával f?szerezünk miközben lassú t?zön ara
A csirkemelleket csíkokra vágom, besózóm majd beleteszem a 2dl kefírbe vagy joghurtba.
Egy pár órát hagyom állni (a kefirt rajta hagyom) és bepanirozom.
A tepsi aljára
El?készítési id?: 40 perc
Teljes elkészítési id?: 45-50 perc
Kockázzuk fel a halfiléket. A szakáll eltávolítása után sikáljuk meg a kagylókat. Azokat a kagylókat, melye
Fogunk egy kever?tálat, beletesszük a lisztet, a tojást, a vajat, a sót és a tejfölt, majd az egészet alaposan összedolgozzuk, és cipó formát csinálunk bel?le, majd a h?t
El?készítési id?:10 perc
Teljes elkészítési id?:5 perc
1 A tofuszivacsocskákat vágjuk fel három szeletre, majd a harmadokat két vagy három részre.
2 A vokot nagyon for
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom