A tojások tetejét levágjuk, eltávolítjuk a sárgájukat, és megtöltjük ( a töltelék készítését, lásd a kaszinó tojás receptjénél). A kinyújtott tészt
A tojásokat összeturmixoljuk a besamellel, mustárral és fűszerekkel.
A tojásfehérjét habbá verjük, majd a krémbe forgatjuk.
Hidegen tálaljuk.
A felvert tojásokat összekeverjük a tejszínnel és a sóval. Zsírozott palacsintasütőben készre sütjük. Figyeljünk arra, hogy a lepény szép, kerek formájú
A tojásokat tegyük egy tálba, adjuk hozzá a tejszínt, és verjük fel. A vajat forrósítsuk fel egy serpenyőben, öntsük bele a tojást, és süssük meg.
A gombát zsírban pirítsuk meg, szórjuk meg sóval, borssal és petrezselyemmel. A tojásokat verjük fel, és öntsük a gombára, majd süssük meg.
A darabolt burgonyát zsírban arany barnára sütjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt hagymát, szalonnát, és megfűszerezzük. Összekeverjük a tejszínnel, felvert
A paradicsomokat leforrázzuk, így könnyebben eltávolíthatjuk a bőrét, majd felaprítjuk. Vajban pirítjuk meg a hagymát, paradicsomot, fűszerezzük, és összeke
A gombát beáztatjuk, majd apróra vágjuk. A bambuszt és a póréhagymát felaprítjuk. A rákokat kibontjuk a páncéljából, a húst szétmorzsoljuk, és szakéval
Ugrás a lap tetejére >>