Tisztítsuk meg a gombát, folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le, vágjuk össze, majd a vajon süssük 20 percig. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Eg
Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a fokhagymát, a lime levét és héját és a halmártást, majd ebbe tegyük bele a tofut, és hagyjuk benne pácolódni 60 p
Főzzük a tojásokat keményre, szeleteljük fel. Turbolya leveleit szedjük le. Áztassuk a zselatint hideg vízbe 10 percig. Erőlevest szűrjük le, tegyük egy lába
A főtt tojásokat felkockázzuk. Rántást készítünk lisztből, vajból, tejből, tojás sárgákból, és összekeverjük a tojásokkal, majd megfűszerezzük. Kb. 1
Bográcsban felaprított sonkát olvasztunk. Vágunk bele sok hagymát, ráütjük a tojásokat, elkeverjük és megsütjük. Kenyérrel kínáljuk.
A vajból lisztből és tejből besamel mártást készítünk, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat és a szerecsendiót. Ezután keverjük bele a felaprózott sonkát
1 evőkanál olajon süssük 1 percig s tortillákat. A maradék olajat öntsük a serpenyőbe, üssük bele a tojásokat és süssük meg. A tortillákat kenjük meg az
Tojásokat jó vastagon körbetapasztjuk agyaggal és berakjuk őket a parázsba. Leütjük róla a vörösre égett agyagot, megpucoljuk, megsózzuk és kenyérrel tála
Ugrás a lap tetejére >>