A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és sóval ízesítjük. Az olajat összekeverjük a liszttel, majd beleforgatjuk a gombát, és roston kisütjük. A vajat kikeverj
Vágjuk össze a szalonnát. Verjük fel a tojást a vízzel, sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, szalonnával és a fűszerekkel.
Melegítsük meg a vajat, önts
Hozzávalókat turmixgépben összekeverjük és lehűtve fogyasztjuk.
A tojásokat főzzük meg, majd pucoljuk meg. Hosszában vágjuk félbe, és szedjük ki a sárgákat. A szardellát törjük össze, és keverjük össze a mustárral, a
A kenyereket pirítsuk meg. A szardellákat törjük össze a kapribgoyókkal, és kenjük a kenyerekre.
Előkészület: 5 perc, sütési idő: 5 perc.
A szardíniákat olajon megsütjük, majd mindegyiket egy-egy pirított toastkenyér szeletre tesszük. Kevés citromlevet locsolunk rá, majd a citromszelettel díszítv
Az összetevőket egy tálban alaposan összedolgozzuk, majd behűtjük. Szendvicsekre kenve kíváló eledel. Fél óra alatt elkészíthető.
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A réteslapot kenjük meg olajjal, és mindegyikre tegyünk 2 szardíniát, locsoljuk meg 1 tk. citomlével, szórjuk meg reszelt c
Ugrás a lap tetejére >>