A marhahúst vágjuk csíkokra, kenjük meg krémsajttal, és tekerjük fel.
Előkészület: 5 perc.
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, szórjuk meg a kakukkfűvel és a sóval. Belekeverjük a paradicsomokat is, és utánfűszerezzük még, ha kell
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, szórjuk meg a zsályával és a sóval. Belekeverjük a paradicsomokat is, és utánfűszerezzük még, ha kell.
A húst becsinált levesnek megfőzzük, a levét leszűrjük, elkeverjük tejszínnel és a tojás sárgákkal, a húst apró darabokra vágjuk. A mártás egyharmadáho
A feldarabolt hagymát, májat a zsír felén pirítjuk. A mártást összekeverjük a habart tojással, fűszerezzük, majd ráöntjük a májat.
Először főzzük meg a szárnyas húst, majd daráljuk le. Készítsünk rántást lisztből, és vajból, ezt öntsük fel tejjel és a húslevessel, és jól főzzük
A húst sós vízben puhára főzzük amíg leválik a csontról. Lefejtjük a csontról, majd finomra daráljuk. Közben a húslevet addig főzzük amíg már csak 1 dl
Válasszuk le a húst a csontról, majd vágjuk apró kockára. Az ananászt pucoljuk meg, és vágjuk darabokra, majd helyezzük a darabokat a szárnyasba. Adjuk hozzá
Ugrás a lap tetejére >>