6-os fokozaton melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Verjünk kemény habot egy tálban a tojásfehérjéből.
Adjuk hozzá a mandulát és alaposan keverjük össze. E
A spárgát megtisztítjuk, majd sóval és cukorral ízesített vízben puhára főzzük. A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a felaprított petrez
A spárgák kemény szárát levágjuk, majd forró vízben 1-2 percig főzzük őket. Eközben egy tálban összekeverjük a citromlevet, az olajat, sózzuk, borsozzuk.
A spárgát enyhén cukrozott, sózott vízben puhára főzzük majd leszűrve szitán leszárítjuk. Közben a tejszínt és a tojásokat elkeverjük és enyhén megsóz
A spárgát megfőzzük, leturmixoljuk, közben a halenyvet beáztatjuk. A tojásfehérjét a cukorral felverjük, majd a spárgába forgatjuk. 5 deci tejszínt a vaníli
A zsír felén megpirítjuk a spárgát, és megfűszerezzük. Elkészítjük a habart tojást, és ráöntjük a spárgát.
Vágjuk le a spárga fejeket, vágjuk apróra a vöröshagymát, keverjük össze őket, majd serpenyőben egy kevés olívaolajon pirítsuk aranyszínűre.
Verjük fel
A spárgákat megfőzzük, felkarikázzuk, végeit félrerakjuk. Egy tálban felverjük a tojásokat, belekeverjük a reszelt sajtot, a felaprított mentát, a spárgát,
Ugrás a lap tetejére >>