A vajat keverjük össze a kéksajttal. Borssal ízesítsük, majd a krémet osszuk el a sonkaszeleteken. Tekerjük fel őket, és fogpiszkálóval rögzítsük, majd vá
Készítsünk tésztát a lisztből, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába,
A felhevített vajon pirítsuk meg a hússzeletek mindkét oldalát 4 perc alatt. Ezután öntsük ki a zaftját és ugyanebben a serpenyőben hevítsük fel a calvadost,
A spárgát tegyük 4 percre forrásban lévő vízbe. Robotgépben keverjük darabokra a spárgát, a parmezánt, a fenyőmagot és a olajat. Sózzuk, borsozzuk. A sonka
A kiflit vágjuk fel karikákra a zöldségekkel együtt. Kenjük meg vajjal a kiflikarikákat, majd helyezzünk rájuk a zöldségekből is 1-1 karikát. A reszelt sajto
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom