Tegyük a burgonyát forró vízzel teli fazékba, és főzzük puhára. Vágjuk a kenyeret ízlés szerint kockára, és helyezzük egy kis kosárba.
Pucoljuk és felez
A sajtokat, a vajat, a tejfölt, a sót és a zúzott fokhagymát dolgozzuk össze, és tegyük egy éjszakára a hűtőbe. Tálalás előtt formáljunk gombócokat, és
Fogjunk egy serpenyőt, és némi olajon pirítsuk meg benne az apróra szeletelt hagymát és gombát. Fűszerezzük, majd vegyük le a tűzről, és mikor már kihűlt
A sajtot feldaraboljuk, és összeturmixoljuk a besamellel, fűszerekkel és a felaprított metélőhagymával. A tojásfehérjét felverjük, és a krémbe forgatjuk.
A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, finomra eldolgozzuk, majd talpas poharakba osztjuk szét. Tejszínhabbal, eperdarabokkal, valamint babapiskótával díszít
Egy lábosba tesszük a zselatint, elkeverjük az almaborral, sózzuk, cukrozzuk, majd melegíteni kezdjük. Az egyharmadát egy kifóliázott hosszúkás formába töltj
Egy lábosba tesszük a szilvát, majd felöntjük a borral, felforraljuk, és már félre is tesszük. Eközben egy tálban összekeverjük a krémsajtot az összeprése
A madarak csontjait eltávolítjuk, húsukat sózzuk, borsozzuk, és kakukkfűvel ízesítjük. A bor felét aláöntjük, és 3 órát érleljük benne.
A darált hús
Ugrás a lap tetejére >>