A Camembert sajtokat 3 egyenl? korongra vágjuk, majd megszórjuk mindegyiket durvára ?rölt dióval. Rátesszük egy almakarikát a sajtkorongra, majd újra sajt, dió, alma és v
Szeleteljük fel a kolbászt és a burgonyát. Vágjuk be hosszába a póréhagymát, szeleteljük karikára.
Verjük fel a tojást tejszínnel. Keverjük a tojáshoz a felaprított petr
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, f?szerezzük sóval-borssal. El?melegített süt?ben, magas fokozaton fél óra alatt
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, f?szerezzük sóval-borssal. El?melegített süt?ben, magas fokozaton fél óra alatt
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, f?szerezzük sóval-borssal. El?melegített süt?ben, magas fokozaton fél óra alatt
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, f?szerezzük sóval-borssal. El?melegített süt?ben, magas fokozaton fél óra alatt
Egy tepsibe beletesszük a cikkekre vágott, hámozott burgonyát, majd meglocsoljuk olajjal, f?szerezzük sóval-borssal. El?melegített süt?ben, magas fokozaton fél óra alatt
A burgonyát héjastul puhára f?zzük. Utána héját lehúzzuk, majd összenyomjuk.
A szalonnát felkockázzuk, majd zsírját kisütjük, majd kiszedjük a zsírból. A burgonyapüréhe
Ugrás a lap tetejére >>